Ilmoittautuminen Katariina Alongin viikonloppuleirille 4. - 6.6.2021!

Leiri järjestetään päiväleirinä. Tapahtumaan ei kuulu yöpyminen tallilla. Leiri alkaa perjantai iltana ja loppuu sunnuntaina alkuillasta. Tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin. Päivät alkavat kuitenkin aamulla n. klo 9 ja loppuvat alkuillasta. Talli tarjoaa pientä purtavaa ja juotavaa. Omille eväille on jääkaappi sekä mikro.

Nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Ikä
Osoite
Postinumero, Paikkakunta
Ratsastustaso

HUOM! Kirjoita allaolevaan kenttään jos sinulla on ruoka-aineallergioita, lääkityksiä tai muuta oleellista mitä leirin henkilökunnan on hyvä tietää. Jos sinulla on allergioita, niin erittele TARKASTI mitä voit syödä ja mitä et. ESIMERKIKSI: "Allerginen omenalle (voin syödä kypsennettynä)" tai "En syö lihaa mutta syön kanaa ja kalaa)".

Ruoka-aineallergiat:
Erityisruokavalio (maidoton, viljaton, lihaton) +20e

Maksusta ja varauksestaLeirin hinta 350e

*Sitoudun maksamaan leirin sähköpostitse tulevien laskujen mukaisesti.

Lähettämällä tämän lomakkeen sitoudun maksamaan viikonloppuleirin. Leirin maksu hyvitetään vain, jos tapahtuma peruuntuu tallin toimesta. Jos tulosi leirille estyy, ota heti yhteyttä tallin sähköpostiin: toimisto@etelavantaanratsastuskoulu.com. Voimme yrittää auttaa leirin jälleenmyynnissä mahdollisessa jonossa oleville asiakkaille. Emme kuitenkaan takaa tämän onnistumista.

*Hyväksyn ilmoittautumisehdot
*Hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen ehdot