Muut palvelut

 • Maneesin vuokraus 30 € / tunti
 • Ulkokentän vuokraus 20€/tunti (iso kenttä)

  Ratsastusalueiden vuokrausta ulkopuolisille ratsukoille omilla hevosillaan, koira-harrastajille, tapahtumiin... Kentän/maneesin vuokraajat korjaavat itse esteet takaisin paikalleen ja siivoavat jälkensä. Vuokralaiset ratsastavat omalla vastuullaan ja ovat korvausvelvollisia rikkoutuneesta kalustosta.
 • Nuorten hevosten sisäänratsastus
  Voit tuoda nuoren hevosesi meille sisäänratsastettavaksi. Palvelu sisältää hevosen täysihoidon karsina - tai pihattopaikalla sekä hevosen omistajan/ylläpitäjän kanssa yhdessä räätälöidyn ratsutuksen. Meillä hevoset koulutetaan aina sekä maasta- että selästä käsin, hevosta kuunnellen ja kunnioittaen.
 • Pihattopaikka täysihoidolla
  Ratsastuskoulu tarjoaa pihattopaikkoja säänkestäville laumassa toimeentuleville ruunille ja tammoille. Ruunapihatossa vapaa heinä. Kyselyt vapaista paikoista toimistosta ilona.vikman@etelavantaanratsastuskoulu.com
 • Maastoesteradan vuokra 10e/ratsukko
  Ratsastuskoulun laitumella aloitteleville ratsukoille soveltuva maastoesterata. Estekorkeudet ovat 50-70cm sisältäen mm. portaat, halkoesteen, vesihaudan, tukkiesteitä ja -oksereita, koivutrippelin, tynnyriesteen, kaksi rengasestettä yms. Maastoesterata käytössä erikseen varattaessa hevosten laidunkauden jälkeen heinäkuusta elo-/syyskuulle säiden mukaan.
 • Trailerin vuokraus
  Trailerin vuokra 45e/päivä + 25e lisäpäivät. Päivän vuokrauksessa traileri on noudettavissa aamulla klo 6.00 alkaen ja palautettava viimeistään klo 22.00 illalla.

  Vuokralainen vastaa mahdollisista vahingoista. Vahingon sattuessa omavastuu 500e.

  Vuokrattavana kahden hevosen XL Olympialine-traileri vm. 2012, jossa varustekaappi.
  Myös hevoskuljetukset sopimuksen mukaan, tiedustele sähköpostitse ilona.vikman@etelavantaanratsastuskoulu.com
 • Ponitalutukset tapahtumiin / ratsastussynttärit tallilla - KYSY TARJOUS!


Hinnat sisältävät alv:n ja ovat voimassa toistaiseksi.
Etelä-Vantaan Ratsastuskoulu pidättää oikeudet muutoksiin.