Kesä 2022


Ratsastuskoulu viettää kesälomaa 20.6-17.7.2022 välisen ajan.

Kesällä tarjolla mm.

Kesäleirit:

Ponipuuhaleiri 6.-10.6.
Päiväleiri 13-17.6.
Alkeisleiri 18-22.7.


Kesätunnit:

Kesätunnit 6 ratsastajan ryhmissä avoin kaikille helppoC-helppoA -tasoisille ratsastajille. Tunnit on merkitty Hopotiin tasoilla 1-4. Voit toki tulla myös omaa tasoasi helpommalle tunnille, opettajat osaavat kyllä eriyttää tehtäviä tasojen mukaan. Kesäkaudella opettamassa Heidi Junkkarinen, Pauliina Makkonen, Amanda Tamminen, Soni Tikka sekä Fanni Tukiainen. Kesätunnit 40e/tunti kaikille. Hopotin kautta kausiasiakkaat voivat ostaa 5 kerran kortteja jotka voimassa kesän ajan jolloin tuntihintakin on edullisempi. Iltatunteja tarjolla niin koulu- este- kuin maastoesteratsastuksessakin.


Suosittu Takaisin satulaan - kurssi:

Kurssi on tarkoitettu ratsastajille, joilla on ollut pidempi tauko harrastuksesta. Kurssi kestää kolme päivää ja sisältää joka päivä 30 min teoriaa ja 60 min ratsastusta. Ryhmäkoko 6.

Hinta 200e

25. - 27.7.2022


Maastot:

Tunnin sekä kahden tunnin maastoreissut Petikon metsissä, vaatimustasona vähintään kaikkien askellajien hallinta (käynti, ravi, laukka). Maastot avoimia kaikille, hinta 40e/tunti tai 55e/2 tuntia.


Omahevosviikko ratsastuskoulun omille asiakkaille (ikäraja 15v. Ratsastavan aikuisen kanssa voidaan sopia erikseen)

Myynnissä viikolla 28. (11.-17.7.2022)Varaa itsellesi yksi hevosista käyttöön viikoksi, hinta 200e / 10 tuntia. Tarkoittaa siis sitä, että saat itse päättää ratsastatko esim:

Aamulla 1h + illalla 1h 5 päivän ajan
Kerran päivässä 2h 5 päivän ajan
Kerran päivässä 1,5h 6pv ajan


Nämä ratsastukset tapahtuvat siis itsenäisesti, pääasiassa kentällä kouluratsastuksen merkeissä mutta muutamalle päivälle per viikko merkataan myös esteiden käyttömahdollisuudet jolloin saa myös hypätä itsenäisesti (toki valvotusti). Esteitä kuitenkin rajoitettu määrä per hevonen, eli hevosille tehdään liikutussuunnitelmat yhdessä ratsastajien kanssa.

Viikolla on tarjolla myös muutamana päivänä mahdollisuus pidempiin maastolenkkeihin ohjaajan kanssa. Pidemmistä maastolenkeistä veloitamme hinnan, 26€/tunti tai 40€ 2 tuntia.

Itsenäisen ratsastuksen voit myös muuttaa 30-60min yksityistunniksi maksamalla opetuksesta erikseen alennushinnan (30min 30e, 60min 60e). Voit esimerkiksi verrytellä itsenäisesti 15min, ottaa 30min yksityistunnin ja loppuverkata 15min itsenäisesti. Kaikki on sovittavissa, onhan kyseessä kuitenkin "oma hevonen"

Sinulla on mahdollisuus myös varata oma valmenta itsellesi. Infokirjeessä -mikä tulee omahevosviikon ostaneille, tulee lista eri valmentajista, joita ratsastuskoulu suosittelee, joilta voi itse kysyä tunteja. Hinnasto näihin on aina valmentajan henkilökohtainen.

Lisätietoja sähköpostitse toimisto -osoitteesta ja varaukset samaan osoitteeseen! Kerätkää vaikka pieni porukka, varatkaa lempihevosenne ja ratsastakaa aina porukalla! Tallille saa ottaa omat eväät ja viettää vapaamuotoista "päiväleiriä" ratsastusten, teoria tuntien ja käytännönharjoitusten ohella. Myös maastoilu on mahdollista, laidunalueella itsenäisesti ja pidemmät reissut ohjatusti.