Kesä 2019

Kesän 2019 iltatunnit tulevat Hopoti.comiin tammikuun 2019 aikana.

Kesällä tarjolla mm.

Kesätunnit
:

Kesätunnit 6 ratsastajan ryhmissä avoin kaikille helppoC-helppoA -tasoisille ratsastajille. Voit toki tulla myös omaa tasoasi helpommalle tunnille, opettajat osaavat kyllä eriyttää tehtäviä tasojen mukaan. Kesäkaudella opettamassa Pauliina Makkonen, Heidi Junkkarinen ja Markus Korajoki. Kesätunnit 35e/tunti, Hopotin kautta voit kuitenkin ostaa 5 tai 10 kerran kortteja jotka voimassa kesän ajan jolloin tuntihintakin on edullisempi. Iltatunteja tarjolla niin koulu- este- kuin maastoesteratsastuksessakin.

Maastot:

Tunnin sekä kahden tunnin maastoreissut Petikon metsissä, vaatimustasona vähintään kaikkien askellajien hallinta (käynti, ravi, laukka). Maastot avoimia kaikille, hinta 20e/tunti tai 35e/2 tuntia.

Alkeispäiväleiri:

Tulossa 29.7 - 2.8.2019 alkeispäiväleiri, avoin kaiken ikäisille ja tasoisille! Lisätietoja sähköpostitse, tarkempi esite tulossa alkuvuodesta.


Omahevosviikot:


3.6-9.6.2019
22.7-28.7.2019
29.7-4.8.2019

Varaa itsellesi yksi hevosista käyttöön viikoksi, hinta 190e / 10 tuntia. Tarkoittaa siis sitä, että saat itse päättää ratsastatko esim:

Aamulla 1h + illalla 1h 5 päivän ajan
Kerran päivässä 2h 5 päivän ajan
Kerran päivässä 1,5h 6pv ajan
Tai muutoin oman aikataulun mukaan!
Lisätunteja voi toki myös ostaa.

Nämä ratsastukset tapahtuvat siis itsenäisesti, pääasiassa kentällä kouluratsastuksen merkeissä mutta muutamalle päivälle per viikko merkataan myös esteiden käyttömahdollisuudet jolloin saa myös hypätä itsenäisesti (toki valvotusti). Esteitä kuitenkin rajoitettu määrä per hevonen, eli hevosille tehdään liikutussuunnitelmat yhdessä ratsastajien kanssa.

Itsenäisen ratsastuksen voit myös muuttaa 30-60min yksityistunniksi maksamalla opetuksesta erikseen alennushinnan (30min 20e, 60min 40e). Voit esimerkiksi verrytellä itsenäisesti 15min, ottaa 30min yksityistunnin ja loppuverkata 15min itsenäisesti. Kaikki on sovittavissa, onhan kyseessä kuitenkin "oma hevonen"

Viikon päätteeksi aina mahdollisuus myös kilpailunomaiseen rataharjoitukseen omien toiveiden mukaan koulu / este.


Lisätietoja sähköpostitse toimisto -osoitteesta ja varaukset samaan osoitteeseen! Kerätkää vaikka pieni porukka, varatkaa lempihevosenne ja ratsastakaa aina porukalla! Tallille saa ottaa omat eväät ja viettää vapaamuotoista "päiväleiriä" ratsastusten, teoria tuntien ja käytännönharjoitusten ohella. Myös maastoilu on mahdollista, laidunalueella itsenäisesti ja pidemmät reissut ohjatusti.