Etelä-Vantaan Ratsastajat ry on perustettu vuonna 1980 ja virallisesti se on rekisteröity vuonna 1982. Jäseniä seuralla on tällä hetkellä noin 250.

Etelä-Vantaan Ratsastajat ry:n toiminnan tarkoituksena on ratsastusurheilun edistäminen Suomen Ratsastajainliiton hyväksymien periaatteiden mukaan. Seura toimii tiiviissä yhteistyössä Etelä-Vantaan Ratsastuskoulun kanssa.

Ratsastusseuran rekisteri- ja tietosuojaselosteen löydät tästä.

Etelä-Vantaan Ratsastajat ry järjestää tapahtumia, kuten 1-tason ratsastuskilpailuja, valmennusklinikoita ja muita tallipiirin tapahtumia yhteistyössä ratsastuskoulun kanssa.


Tähtiseura Tähtiseura, lapset ja nuoret ratsastus

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.


liity_jaseneksi_2016.gifSeuran hallitus ja yhteystiedot

Seuran asioita hoitaa hallitus, jonka tavoitat sähköpostilla osoitteesta seura(at)etelavantaanratsastuskoulu.com. Laita viestiä tai tule juttelemaan tallilla. Jäsenasioissa voit kääntyä suoraan jäsensihteerin puoleen, jasensihteeri(at)etelavantaanratsastuskoulu.com.

Hallituksen jäsenet 2019


Puheenjohtaja

Jäsensihteeri
SRL- ja sponsorivastaava,
varapj.

Johanna Oliveira
Noora Leiniäinen
Henna Aalto

Tiedotusvastaava

Tiedotusvastaava

Tiedotusvastaava
Suvi Keikkala
Asta Valkiainen
Pipsa Öhman


Seuravaatevastaava

Liikuntavastaava

Sihteeri
Essi Nurminen
Emma Mattila
Taru UotilaNuorisovastaava
(hallituksen ulkop.)

Rahastonhoitaja
(hallituksen ulkop.)
Eeva Piha
Anu Smolander


Hallituksen ulkopuoliset henkilöt
Tallin edustaja hallituksen kokouksissa: Maisa Takamäki