Etelä-Vantaan Ratsastajat ry on perustettu vuonna 1980 ja virallisesti se on rekisteröity vuonna 1982. Jäseniä seuralla on tällä hetkellä noin 250.

Etelä-Vantaan Ratsastajat ry:n toiminnan tarkoituksena on ratsastusurheilun edistäminen Suomen Ratsastajainliiton hyväksymien periaatteiden mukaan. Seura toimii tiiviissä yhteistyössä Etelä-Vantaan Ratsastuskoulun kanssa.

Etelä-Vantaan Ratsastajat ry järjestää tapahtumia, kuten 1-tason ratsastuskilpailuja, valmennusklinikoita ja muita tallipiirin tapahtumia yhteistyössä ratsastuskoulun kanssa.

Sinettiseurapaino_14_sinetti-logo_4-v_pieni.jpg

Etelä-Vantaan Ratsastajille myönnettiin vuoden 2015 alusta sinettiseurastatus. Sinettiseuratoiminta on Valon ja lajiliittojen yhteinen toimintamalli, jonka keskiössä ovat lasten ja nuorten ilo, innostus, oppiminen, kehittyminen, yhdenvertaisuus ja sosiaaliset suhteet. Sinettiseurat, kuten myös EVR, ovat aktiivisia toimijoita, jotka pyrkivät kehittämään toimintaansa jatkuvasti. Etelä-Vantaan Ratsastajat kantaa ylpeydellä sinettiään!


liity_jaseneksi_2016.gifSeuran hallitus ja yhteystiedot

Seuran asioita hoitaa hallitus, jonka tavoitat sähköpostilla osoitteesta seura(at)etelavantaanratsastuskoulu.com. Laita viestiä tai tule juttelemaan tallilla. Jäsenasioissa voit kääntyä suoraan jäsensihteerin puoleen, jasensihteeri(at)etelavantaanratsastuskoulu.com.

Hallituksen jäsenet 2017

Puheenjohtaja Rahastonhoitaja
Eeva Piha Anu Smolander
anu.jpg

Jäsensihteeri

Koulutusvastaava
Suvi Keikkala Nina Nurminen

Koulukilpailuvastaava,
varapj.

Estekilpailuvastaava
Ritva Miettinen Riikka Palmos
ritva.jpg riikka2.jpeg

Tiedotusvastaavat
Milja Teräväinen Marja Kokko

Nuorisovastaavat

Miia Jukonen
Anna Repo


Liikuntavastaava

Liikuntavastaava, sihteeri

Johanna Peltomaa Jessica Rostedt
johanna.JPG

Equipe- ja Kipa-vastaava
Johanna Oliveira


Hallituksen ulkopuoliset henkilöt
Tallin edustaja hallituksen kokouksissa: Maisa Takamäki