Etelä-Vantaan Ratsastajat ry on perustettu vuonna 1980 ja virallisesti se on rekisteröity vuonna 1982. Jäseniä seuralla on tällä hetkellä noin 250.

Etelä-Vantaan Ratsastajat ry:n toiminnan tarkoituksena on ratsastusurheilun edistäminen Suomen Ratsastajainliiton hyväksymien periaatteiden mukaan. Seura toimii tiiviissä yhteistyössä Etelä-Vantaan Ratsastuskoulun kanssa.

Ratsastusseuran rekisteri- ja tietosuojaselosteen löydät tästä.

Etelä-Vantaan Ratsastajat ry järjestää tapahtumia, kuten seuratason ratsastuskilpailuja, valmennusklinikoita ja muita tallipiirin tapahtumia yhteistyössä ratsastuskoulun kanssa.


Tähtiseura Tähtiseura, lapset ja nuoret ratsastus

Tähtiseura on Olympiakomitean, lajiliittojen ja liikunnan aluejärjestöjen uusi seurojen laatuohjelma. Tähtimerkki on lupaus laadusta nykyisille ja uusille seuran jäsenille sekä heidän lähipiirilleen ja tukijoille. Tähtimerkki on osoitus modernista, ketterästä ja inhimillisestä toimintatavasta, joka sopii kaikille liikkujille. Se vastaa erilaisten liikkujien tarpeisiin, mutta myös kehittyy heidän mukanaan.


Seuran hallitus ja yhteystiedot

Seuran asioita hoitaa hallitus, jonka tavoitat sähköpostilla osoitteesta seura(at)etelavantaanratsastuskoulu.com. Laita viestiä tai tule juttelemaan tallilla. Jäsenasioissa voit kääntyä suoraan jäsensihteerin puoleen, jasensihteeri(at)etelavantaanratsastuskoulu.com.

Hallituksen jäsenet 2021Puheenjohtaja

Jäsensihteeri & SRL-
yhteyshenkilö


Tiedotus, varapj.
Suvi Arkko Susanna Bruun
Inka MäkinenLiikunta


Liikunta


Tiedotus

Anna Hästö Elina Helminen Meri Maijala


Nuorisotoiminta,
Equipe & Kipa

Nuorisotoiminta,
seuravaatteet


Yritysyhteistyö,
seuravaatteet
Jenni Malinen Jonna Murtomäki
Tea KäyrämöEquipe & Kipa

Sihteeri
(hallituksen ulkop.)
Rahastonhoitaja
(hallituksen ulkop.)
Saija Kovalainen
Suvi Keikkala
Miina RyynänenHallituksen ulkopuoliset henkilöt
Tallin edustaja hallituksen kokouksissa: Ilona Vikman