Ratsastustunnit

Päivän hevosjako löytyy Hopoti.comista! Olit sitten kausiasiakas tai muuten vain tallin toiminnasta ja esimerkiksi irtotunneista kiinnostunut, rekisteröidy sähköpostiosoitteellasi Hopoti.comiin ja merkitse Etelä-Vantaan Ratsastuskoulu suosikkitalliksesi sydänkuvakkeesta. Tämän jälkeen näet tuntitarjonnan ja kausiasiakkaat saadaan lisättyä omiin ryhmiinsä. Hopihopi Hopoti.comiin!

Koko kauden tuntien aiheet on luettavissa etukäteen Hopotista, eli sieltä näet koko kauden ajalta estetunnit/koulutunnit sekä niiden aiheet (koulutunneila esimerkiksi avotaivutus, siirtymiset, keskiaskellajit, temponmuutokset tai esimerkiksi estetunneilla jumppasarja, lähestymiset jne)

INFOA EVRK:N RATSASTUSTUNNEISTA:

Kausipaikka on varattu koko kaudelle, kausimaksun ensimmäinen erä maksetaan hyvissä ajoin ennen kauden alkua ja se toimii kausipaikan varausmaksuna.

Ajallaan peruutetun tunnin voit korvata kahden kuukauden kuluessa (peruutuskuukausi + kaksi täyttä kuukautta). Lisätietoja puhelinpäivystyksestä.

Peruuttamattomia tai käyttämättä jääneitä tunteja ei korvata. Jos et pääse korvaamaan ajallaan peruutettuja tuntejasi, voit myydä paikkasi toiselle vähintään samantasoiselle ratsastajalle. Ei-kausiratsastaja maksaa tunneista kausihinnan ja irtotuntihinnan välisen erotuksen.

Hinnasto syyskaudella 2019:

NORMAALI RYHMÄ: Tunneilla max. 8 ratsukkoa. (39e/kerta)

PIENRYHMÄ: Tunneilla max. 4 ratsukkoa. (52e/kerta)

LISÄTUNTI: Kausikorttiratsastajan ylimääräinen tunti, joka varataan aina erikseen. (Normaaliryhmässä 20e/kerta, pienryhmässä 30e/kerta). Lisätunnit on tarkoitettu viimehetken vapaita paikkoja varten, niitä ei siis voi varata koko kaudeksi etukäteen.

IRTOTUNTI: Muille kuin kausikorttilaisille tarkoitettu tunti. (Normaaliryhmässä 42e/kerta, pienryhmässä 56e/kerta)

ALKEISKURSSI: 10 tunnin mittainen kurssi, jonka aikana opetellaan perusasioita ratsastuksesta. (390e/kurssi)

JATKOKURSSI: Alkeistunnilta on hyvä jatkaa jatkokurssille. Jatkokurssi on nimestään huolimatta koko ratsastuskauden mittainen.

YKSITYISTUNTI: Varataan aina erikseen, järjestetään sovittuina aikoina muiden tuntien ulkopuolella. (yksityistunti 70e/ratsastaja, "kaksari" 65e/ratsastaja, "kolmari" 60e/ratsastaja)

TALUTUSTUNNIT: Talutustunnit ovat tarkoitettu vakioratsastajien perheiden pienimmille ja ne varataan aina erikseen puhelinpäivystyksestä. Talutustunnit ovat nimensä mukaisesti talutusratsastusta (käyntiä) ja talutuksen kesto 30min tai sopimuksen mukaan. (Itse talutettuna 15e/kerta, tallihenkilökunnan taluttamana yksityistuntina 35e/kerta)

VALMENNUS: On tarkoitettu Etelä-Vantaan Ratsastuskoulun ratsastajille, jotka:

  • haluavat treenata säännöllisesti ja johdonmukaisesti, mielellään yhdellä hevosella
  • omaavat riittävän motivaation
  • haluavat testata oppimaansa myös kilpailuissa- ovat valmiita osallistumaan koulun mahdollisiin ulkopuolisiin valmennuksiin

Valmennuksista saaa lisätietoa soittamalla puhelinpäivystykseen.

Etelä-Vantaan Ratsastuskoulu Oy pidättää oikeudet muutoksiin-

Green Card

SRL:n hyväksymät ja valvomat ratsastuskoulut ja harrastetallit kuuluvat nk. Green Card -ohjelmaan. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikilla säännöllisesti niissä ratsastavilla asiakkailla tulee olla joko SRL:n jäsenkortti tai Green Card -kortti. Säännöllinen harrastaja ratsastaa vähintään 3 kertaa kuukaudessa. SRL:n jäsenkortin saa, kun kuuluu johonkin paikalliseen ratsastusseuraan.

Green Card on tarkoitettu henkilöille, jotka ratsastavat liiton jäsentalleissa eivätkä kuulu ratsastusseuraan.Green Card -varmuuden vuoksiGreen Cardilla varmistetaan kaikkien Suomen Ratsastajainliiton hyväksymissä ja valvomissa ratsastuskouluissa ja harrastetalleissa ratsastavien vakuutusturva ratsastusharrastukseen liittyen. Green Cardiin kuuluu ratsastuksen urheiluvakuutus, joka on samanlainen kuin jäsenkorttiin kuuluva vakuutus. Green Card -ohjelmassa mukana olevien ratsastuskoulujen ja harrastetallien kaikki asiakkaat on tapaturmavakuutettu ratsastusharrastuksen osalta joko jäsenkortin, Green Cardin tai satunnaisratsastajien vakuutuksella.

Green Card - tasokorttiSRL:n hyväksymä talli antaa Green Card -tilauslomakkeen asiakkaalle joka saa laskun maksettuaan suoraan kotiinsa kortin sekä Ratsaille -tieto-oppaan. Tilauslomakkeita saa vain SRL:n jäsentalleilta! Ratsaille -vihkosen tarkoituksena on tarjota näille seuroihin kuulumattomille ratsastajille perustietoja ratsastuksesta ja hevosesta. Green Cardin takapuolella merkitään ratsastajan suorittamat hevostaito- ja ratsastusmerkit.

Green Card kausiHintaan sisältyy Ratsaille -opas, tasokortti sekä urheiluvakuutus. Mikäli sinulla on ollut vakuutus kuluvana vuotena, saat postissa seuraavan vuoden laskun automaattisesti tammikuun aikana. Vakuutus jatkuu katkeamattomana, kun maksat laskun eräpäivään mennessä. Mikäli et enää halua maksaa vakuutusta, riittää kun jätät saamasi laskun maksamatta. Vakuutusta ei tarvitse erikseen irtisanoa tai ilmoittaa siitä liittoon. Ajankohtaiset hintatiedot ratsastus.fi -sivustolta.

Lisätietoja sekä tilaukset:SRL:n hyväksymiltä ratsastuskouluilta ja harrastetalleilta tai suoraan Ratsastajainliitosta p. (09) 229 45 249 Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi. Tilattaessa muista mainita ratsastajan nimi, osoite, syntymäaika sekä liiton hyväksymä talli, jolla ratsastaja käy. - -