Seuran yhteistyökumppaneiden edut seuralaisille

EVR:n jäsenet saavat yhteistyökumppaneilta alennuksen kassalla asioidessaan näyttämällä jäsenkorttia, joka löytyy Suomen Ratsastajainliitto ry:n jäsenhuoneesta. Verkkokaupassa alennuksen saa syöttämällä sovitun kampanjakoodin ennen ostosten maksamista. EVR:n jäsenyys tulee mainita ajanvarauksen yhteydessä ja jäsenkortti tulee esittää ennen palvelutapahtuman alkua.

Helsingin suolahuone, 30 % alennus ensimmäisestä hoitokerrasta

Helsingin Suolahuoneella on annettu suolahoitoa vuodesta 2005 alkaen. Suolahuonehoito on luonnonmukainen hoitomuoto, jota käytetään erityisesti hengitystie- ja iho-ongelmien hoidossa sekä immuniteettia vahvistavana ennaltaehkäisevänä hoitona. Suolahuonehoito kosteuttaa ja
rauhoittaa äänentuotantoa ja avaa hengitystiet, jotta ne toimisivat paremmin.Hoito rauhoittaa ärsytys- ja tulehdusoireita, joita moni saa huonosta sisäilmasta tai altistumisesta pölylle, homeelle tai liuotinaineille.
Tietokonepäätteellä työskenteleville suolahoito auttaa alentamaan kehon ylivarautunutta staattista sähkövarausta.

Helsingin Suolahuone sijaitsee Koroistentie 4, C katutasossa.

Varaa aika hoitoon http://www.helsinginsuolahuone.fi

Hesburger Petikko, 10 % alennus normaalihintaisista tuotteista

Hesburgerin herkullinen historia alkaa jo vuodesta1966, jolloin Heikki Salmela perusti Kirsti-vaimonsa kanssa Naantaliin Kievarin grillin. 70-luvulla uutteran yrittäjäpariskunnan tie jatkui kohti Turkua, jossa erityisesti Puutorin Grilli nautti paikallisten suosiosta. Hesburger on vuosien varrella laajentanut ketjunsa valtakunnalliseksi ja tuonut herkkunsa lähes kaikkien suomalaisten ulottuville. Päivä päivältä kasvavan perheyrityksen menestyksen salaisuus on aina ollut tuotteiden herkullisuus. Meillä jäsenillä on mahdollisuus nauttia Petikon ravintolan hampurilaisherkkuja iloisen palvelun kera osoitteessa Petikontie 29, Vantaa.

HIERONNANPAIKKA, ensimmäinen käynti 1 x 45 min 40€ (norm. 47€) ja seuraavat kaksi käyntiä hintaan 45€

HIERONNANPAIKKA hoitolassa hierojanasi toimii hierojan

erikoisammattitutkinnon (HEAT) suorittanut koulutettu hieroja Arja Kvist. Hieronta on asiakkaan tarpeista lähtevää monipuolista hoitoa, joka toteutetaan asiakkaan voinnin, muiden sairauksien hoidon ja tuntemusten mukaan. Kylmä- ja lämpöhoidot, TRP, MET ja TNS voidaan liittää hoitokokonaisuuteen. Ammattilaisen tekemä hieronta on turvallista ja tehokasta kehon ja mielen hoitoa.

HIERONNANPAIKASSA voit tutustua Back on Track -tuotteisiin ja tilata tuotteita hyvinvointisi tueksi. HIERONNANPAIKKA sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa, Näyttelijäntie 24:n katutasossa. Hoitolaan pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, autolla tai pyörällä. Pysäköinti on maksutonta liikehuoneiston edessä – saat asiakaspysäköintiluvan tullessasi. Ajanvaraus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisen varauskalenterin kautta.

HippoSport tarjoaa jäsenille kanta-asiakkuuden veloituksetta ostosten yhteydessä.

HippoSport on vuonna 1990 perustettu perheyritys. HippoSport perustuu laadukkaisiin tuotteisiin, Laajaan valikoimaan sekä asiantuntevaan ja ystävälliseen palveluun. Valikoima on alan laajin, tuotteet kattavat ratsastajan, hevosen ja koiran tarpeet niin tallille kuin vapaa-aikaankin. Valtava myymälä on Espoon Kilossa hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva 600m² vanha riihi, joka on kunnostettu museoviraston luvalla ratsastustarvikeliikkeeksi. Myymälä sijaitsee Espoossa osoitteessa Kilonkartanontie 2 ja Verkkokauppa palvelee 24/7.

Hoochie Mama Jane, 10 % alennus kivijalkakaupan valikoimasta

Hoochie Mama Jane on laadukas naisten juhlapukeutumiseen erikoistunut vintageparatiisi. Liikkeestä löytyy 1900-luvun alun harvinaisuuksista aina 1980-luvun vintage kenkiin, laukkuihin, koruihin ja asusteisiin asti. Tuotteet ovat ekologisia, laadukkaita ja uniikkeja. Kivijalkaputiikki sijaitsee Helsingin Kalliossa osoitteessa Agricolankatu 11. Hoochie Mama Janella on aktiiviset Facebook ja Instagram -sivut, joille päivitetään usein myynnissä olevia tuotteita. Käy tutustumassa valikoimaan.

House of Horses Helsinki, 15% alennus verkkomyymälän tuotteista koodilla HOH-EVR


Kun brändimme perustaja Irene Häggkvist rakastui ratsastukseen, hän tajusi, että ratsastusvaatteista puuttui jotain. Hieman kimallusta, väriä ja tyyliä! Muotisuunnittelija Irene päätti kääriä hihansa ylös ja ryhtyä töihin. Brändi lanseerattiin virallisesti vuonna 2017. House of Horses Helsinki on luotu tarjoamaan sinulle jotain ainutlaatuista: ratsastusvaatteita, joissa yhdistyvät streetwear vaatteiden mukavuus ja naisellinen tyyli. Tyylikkyydensä puolesta vaatteita voit käyttää niin arjessa, ratsastuksessa kuin urheillesakin. Haluamme antaa sinulle jotain, jota voit käyttää ympäri vuorokauden kun haluat hiukan kimallusta. <3

Suomalaiset juuremme ja suomalaisen muodin käytännöllisyys ovat meille erittäin tärkeitä. Mukavuus on etusijalla vaatteissamme, joten voit tuntea olosi hyväksi ja näyttää upealta!

House of Sandwiches, 10% alennus listahinnoista. Etu ei voimassa erikoispäivinä ja lounasaikaan eikä koske alkoholijuomia

House of Sandwiches on jo vuodesta 1996 asti toiminut perheyritys. Tuotteet valmistetaan alusta lähtien itse. Tuoreus, näyttävyys ja korkealuokkaiset raaka-aineet ovat tuotannon kulmakiviä. Pakilassa sijaitsevasta Sandwicheria & Brasserie’sta löydät ravitsevan aamupalan, lounaan sekä iltaisin ja viikonloppuisin à la carte -menun annokset. Lauantaisin tarjoillaan suosittu brunssi. Tuotteita voi mennä nauttimaan paikanpäälle tai ottaa ne helposti mukaan osoitteessa Pakilantie 56, Helsinki.

Northern Art Photos, 10% alennus omasta kuvasta valmistettaville tuotteille (ei koske kiitoskortteja eikä tapetteja). Verkkomyymälässä alennuksen saa kampanjakoodilla WRJ5I4XZ

Northern Art Photos toteuttaa asiakkaan visiot parhaimmalla mahdollisella tavalla valokuvauksessa ja tuotteiden valmistuksessa. Lähes kaikki tuotteet pystytään valmistamaan mittatilaustyönä. Tämä mahdollistaa todella monipuolisen valikoiman ja useita yksilöintitapoja. Kaikkissa tuotteissa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon suomalaisia raaka-aineita ja tarvikkeita. Tuotteet valmistetaan suomalaisella työllä ja pakataan Suomessa. Saatavilla on myös monipuoliset kuvankäsittelypalvelut ja kehystyspalvelut. Northern Art Photos myymälä palvelee osoitteessa Ulappakatu 1 G LT 20, Espoo.

Suomen Ratsutarvike Vantaa, 10 % alennus (ei koske rehuja)

Suomen Ratsutarvike on suomalainen perheyritys, joka myy ja maahantuo hevostarvikkeita hevosille sekä varusteita ratsastajille ja ohjaajille. Verkkokauppaan on valittu yhteistyökumppanit sekä kotimaasta että ulkomailta, jotka takaavat laadukkaat tuotteet, hyvän hinnan sekä mikä tärkeintä luotettavat toimitusajat. Näin taataan varma ja luotettava ostokokemus. Tarvittaessa asiantunteva henkilöstö palvelee asiakkaita ielellään. Myymälä sijaitsee Vantaalla osoitteessa Petikontie 1 A 1. Verkkokauppa palvelee soitteessa https://suomenratsutarvike.fi

Varuste.net, 10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista muutamia poikkeuksia lukuunottamatta (osa elektroniikasta, yksittäisiä tuotemerkkejä, jota alennukset eivät koske)

Varuste.net on suomalainen ulkoiluharrastusvälineitä myyvä yritys, jolla on erityisen hieno myymälä Helsingin Konalassa. Vuonna 2004 viisi ulkoilulajeja harrastavaa ystävystä perusti pienen erikoisurheiluvälineitä myyvän verkkokaupan ja pian sen jälkeen myymälän. Tänä päivänä Varuste.net:issä

työskentelee kuutisenkymmentä lajeistamme innostunutta tekijää. Asiakkaille tarjotaan osaavaa, asiantuntevaa, ystävällistä ja nopeaa asiakaspalvelua niin myymälässä kuin netissäkin. Vain todella hyvät varusteet kelpaavat Varuste.net:iin myyntiin, hinnat pidetään kilpailukykyisinä ja tuotevalikoima mahdollisimman tuoreena ja ajantasaisena. Varuste.net tuo jatkuvasti mielenkiintoisia uutuuksia asiakkaiden saataville. Myymälä palvelee osoitteessa Ruosilankuja 3 ja verkkokauppa osoitteessa https://varuste.net.
>> Facebook >> Instagram

Vendala, 10% alennus kalevalaisesta jäsenkorjauksesta

Werner & Jarl, 25 % alennus normaalihintaisista tuotteista kivijalkakaupassa ja verkkomyymälässä kampanjakoodilla EVRJÄSEN

Werner & Jarl on kustantamoiden WSOY, Johnny Kniga, Tammi, Readme ja Kosmos yhteinen kirjakauppa Helsingin keskustassa. Werner & Jarl on yhdistelmä kotoisaa korttelikirjakauppaa ja näppärästi koko Suomea palvelevaa verkkokirjakauppaa. Heiltä saa parhaat lukuvinkit ja lahjavinkit kaikkiin tarpeisiin, suoraan kirjojen tekijöiltä niiden lukijoille. Laaja valikoima kattaa mm. kaunokirjoja, tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Löydät kirjakaupan Helsingin keskustasta osoitteesta Lönnrotinkatu 21, Helsinki. Verkkokauppa palvelee osoitteessa https://www.wernerjarl.fi.

Yeply, 10€ alennus kertamaksusta tai 2 kk ilmaiseksi Yeply Huoleton -palvelua

Yeply liikkuva pyörähuolto on polkupyörien huoltoon erikoistunut yritys. Kahden suomalaisen kaveruksen Tommin ja Antin idea syntyi vuonna 2016 ja toimintaa on nyt Suomen lisäksi myös Saksassa. Yeplyn idealogia on, että polkupyörän huoltaminen pitäisi olla helppo, nopea ja vaivaton kokemus asiakkaalle. Toiminnan ytimessä on vilpitön halu edistää terveellisempää, aktiivisempaa ja ekologisesti kestävämpää elämäntyyliä.

>> Facebook >>Instagram