Etelä-Vantaan ratsastajat ry:n jäsenedut

Etelä-Vantaan ratsastajat ry:n jäsenenä saat SRL:n etujen lisäksi myös muita etuja:

Tuki valmennusklinikoihin osallistumisesta

  Valmennusklinikalla tarkoitetaan muita este- tai kouluvalmennuksia kuin ratsastuskoulun omia este- ja kouluvalmennusryhmiä
  Tuen suuruus 5 €/valmennus (2 krt kevätkaudella ja 2 krt syyskaudella), valmennuksen ei tarvitse olla EVRK:n järjestämä
  Tuki koskee myös ratsastuskoulun ulkopuolisia seuran jäseniä
  Tukea haetaan valmennustuki-lomakkeella. Lomake on auki tuen hakemista varten 1.6. - 30.6. (kevätkauden valmennukset) ja 15.11. - 15.12. (syyskauden valmennukset). Muina aikoina ei tukea voi hakea. Lomakkeen täyttämisen jälkeen tulee lähettää maksukuitti valmennukseen osallistumisesta (verkkopankkikuitti tai paperinen skannattu kuitti valmennuksen järjestäjältä) sähköpostilla seura (at) etelavantaanratsastuskoulu.com. Jos kuittia ei ole saatavilla, myös osallistujalista kelpaa.

Mikäli seuraa edustava ratsukko sijoittuu ensimmäiseksi ulkopuolisissa kisoissa, seura maksaa ratsukon ilmoittautumis- ja lähtömaksun (pois lukien arvosteluperusteet A.0 ja A.1) seuraavasti:

 • Tuen suuruus max 50€/kilpailu. Edellytyksenä on, että luokkaan on osallistunut vähintään yhdeksän ratsukkoa.
 • Tukea voi saada enintään kolmista kisoista per kausi (kevät- ja syyskausi).
 • Tukea haetaan kilpailutuki-lomakkeella. Lomake on auki tuen hakemista varten 1.6. - 30.6. (kevätkauden kisat) ja 15.11. - 15.12. (syyskauden kisat). Lomakkeen täyttämisen jälkeen tulee lähettää mahdolliset liitteet (esim. kuitti maksusta) sähköpostilla seura (at) etelavantaanratsastuskoulu.com.

Seuran kilpailevilla ratsukoilla on mahdollista lainata seuran logolla varustettuja satulahuopia ja loimia

Seura maksaa toimihenkilölisenssejä seuran aktiivijäsenille. Hakemukset käsitellään tapauskohtaisesti

Yhteistyökumppaneiden edut

EVR:n jäsenet saavat yhteistyökumppaneilta alennuksen kassalla asioidessaan näyttämällä jäsenkorttia, joka löytyy Suomen Ratsastajainliitto ry:n jäsenhuoneesta. Verkkokaupassa alennuksen saa syöttämällä sovitun kampanjakoodin ennen ostosten maksamista. EVR:n jäsenyys tulee mainita ajanvarauksen yhteydessä ja jäsenkortti tulee esittää ennen palvelutapahtuman alkua.

Yhteistyökumppaneiden edut vuodelle 2021

Helsingin suolahuone, 30 % alennus ensimmäisestä hoitokerrasta

Helsingin Suolahuoneella on annettu suolahoitoa vuodesta 2005 alkaen. Suolahuonehoito on luonnonmukainen hoitomuoto, jota käytetään erityisesti hengitystie- ja iho-ongelmien hoidossa sekä immuniteettia vahvistavana ennaltaehkäisevänä hoitona. Suolahuonehoito kosteuttaa ja rauhoittaa äänentuotantoa ja avaa hengitystiet, jotta ne toimisivat paremmin.Hoito rauhoittaa ärsytys- ja tulehdusoireita, joita moni saa huonosta sisäilmasta tai altistumisesta pölylle, homeelle tai liuotinaineille. Tietokonepäätteellä työskenteleville suolahoito auttaa alentamaan kehon ylivarautunutta staattista sähkövarausta. Helsingin Suolahuone sijaitsee Koroistentie 4, C katutasossa. Varaa aika hoitoon http://www.helsinginsuolahuone.fi

Hesburger Petikko, 10 % alennus normaalihintaisista tuotteista

Hesburgerin herkullinen historia alkaa jo vuodesta 1966, jolloin Heikki Salmela perusti Kirsti-vaimonsa kanssa Naantaliin Kievarin grillin. 70-luvulla uutteran yrittäjäpariskunnan tie jatkui kohti Turkua, jossa erityisesti Puutorin Grilli nautti paikallisten suosiosta. Hesburger on vuosien varrella laajentanut ketjunsa valtakunnalliseksi ja tuonut herkkunsa lähes kaikkien suomalaisten ulottuville. Päivä päivältä kasvavan perheyrityksen menestyksen salaisuus on aina ollut tuotteiden herkullisuus. Meillä jäsenillä on mahdollisuus nauttia Petikon ravintolan hampurilaisherkkuja iloisen palvelun kera osoitteessa Petikontie 29, Vantaa.

HIERONNANPAIKKA, ensimmäinen käynti 1 x 45 min 40€ (norm. 47€) ja seuraavat kaksi käyntiä hintaan 45€

HIERONNANPAIKKA hoitolassa hierojanasi toimii hierojan erikoisammattitutkinnon (HEAT) suorittanut koulutettu hieroja Arja Kvist. Hieronta on asiakkaan tarpeista lähtevää monipuolista hoitoa, joka toteutetaan asiakkaan voinnin, muiden sairauksien hoidon ja tuntemusten mukaan. Kylmä- ja lämpöhoidot, TRP, MET ja TNS voidaan liittää hoitokokonaisuuteen. Ammattilaisen tekemä hieronta on turvallista ja tehokasta kehon ja mielen hoitoa. HIERONNANPAIKASSA voit tutustua Back on Track -tuotteisiin ja tilata tuotteita hyvinvointisi tueksi. HIERONNANPAIKKA sijaitsee Helsingin Pohjois-Haagassa, Näyttelijäntie 24:n katutasossa. Hoitolaan pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, autolla tai pyörällä. Pysäköinti on maksutonta liikehuoneiston edessä – saat asiakaspysäköintiluvan tullessasi. Ajanvaraus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisen varauskalenterin kautta.

Hoochie Mama Jane, 10 % alennus kivijalkakaupan valikoimasta

Hoochie Mama Jane on laadukas naisten juhlapukeutumiseen erikoistunut vintageparatiisi. Liikkeestä löytyy 1900-luvun alun harvinaisuuksista aina 1980-luvun vintage kenkiin, laukkuihin, koruihin ja asusteisiin asti. Tuotteet ovat ekologisia, laadukkaita ja uniikkeja. Kivijalkaputiikki sijaitsee Helsingin Kalliossa osoitteessa Agricolankatu 11. Hoochie Mama Janella on aktiiviset Facebook ja Instagram -sivut, joille päivitetään usein myynnissä olevia tuotteita. Käy tutustumassa valikoimaan.
>> Facebook >> Instagram

House of Sandwiches, 10% alennus listahinnoista. Etu ei voimassa erikoispäivinä ja lounasaikaan eikä koske alkoholijuomia

House of Sandwiches on jo vuodesta 1996 asti toiminut perheyritys. Tuotteet valmistetaan alusta lähtien itse. Tuoreus, näyttävyys ja korkealuokkaiset raaka-aineet ovat tuotannon kulmakiviä. Pakilassa sijaitsevasta Sandwicheria & Brasserie’sta löydät ravitsevan aamupalan, lounaan sekä iltaisin ja viikonloppuisin à la carte -menun annokset. Lauantaisin tarjoillaan suosittu brunssi. Tuotteita voi mennä nauttimaan paikanpäälle tai ottaa ne helposti mukaan osoitteessa Pakilantie 56, Helsinki.
>> Facebook >> Instagram

Northern Art Photos, 10% alennus omasta kuvasta valmistettaville tuotteille (ei koske kiitoskortteja eikä tapetteja). Verkkomyymälässä alennuksen saa kampanjakoodilla WRJ5I4XZ


Northern Art Photos toteuttaa asiakkaan visiot parhaimmalla mahdollisella tavalla valokuvauksessa ja tuotteiden valmistuksessa. Lähes kaikki tuotteet pystytään valmistamaan mittatilaustyönä. Tämä mahdollistaa todella monipuolisen valikoiman ja useita yksilöintitapoja. Kaikkissa tuotteissa pyritään käyttämään mahdollisimman paljon suomalaisia raaka-aineita ja tarvikkeita. Tuotteet valmistetaan suomalaisella työllä ja pakataan Suomessa. Saatavilla on myös monipuoliset kuvankäsittelypalvelut ja kehystyspalvelut. Northern Art Photos myymälä palvelee osoitteessa Ulappakatu 1 G LT 20, Espoo.
>> Facebook

Suomen Ratsutarvike Vantaa, 10 % alennus (ei koske rehuja)

Suomen Ratsutarvike on suomalainen perheyritys, joka myy ja maahantuo hevostarvikkeita hevosille sekä varusteita ratsastajille ja ohjaajille. Verkkokauppaan on valittu yhteistyökumppanit sekä kotimaasta
että ulkomailta, jotka takaavat laadukkaat tuotteet, hyvän hinnan sekä mikä tärkeintä luotettavat toimitusajat. Näin taataan varma ja luotettava ostokokemus. Tarvittaessa asiantunteva henkilöstö palvelee asiakkaita mielellään. Myymälä sijaitsee Vantaalla osoitteessa Petikontie 1 A 1. Verkkokauppa palvelee osoitteessa https://suomenratsutarvike.fi

Varuste.net, 10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista muutamia poikkeuksia lukuunottamatta (osa elektroniikasta, yksittäisiä tuotemerkkejä, jota alennukset eivät koske)

Varuste.net on suomalainen ulkoiluharrastusvälineitä myyvä yritys, jolla on erityisen hieno myymälä Helsingin Konalassa. Vuonna 2004 viisi ulkoilulajeja harrastavaa ystävystä perusti pienen erikoisurheiluvälineitä myyvän verkkokaupan ja pian sen jälkeen myymälän. Tänä päivänä Varuste.net:issä
työskentelee kuutisenkymmentä lajeistamme innostunutta tekijää. Asiakkaille tarjotaan osaavaa, asiantuntevaa, ystävällistä ja nopeaa asiakaspalvelua niin myymälässä kuin netissäkin. Vain todella hyvät varusteet kelpaavat Varuste.net:iin myyntiin, hinnat pidetään kilpailukykyisinä ja tuotevalikoima mahdollisimman tuoreena ja ajantasaisena. Varuste.net tuo jatkuvasti mielenkiintoisia uutuuksia asiakkaiden saataville. Myymälä palvelee osoitteessa Ruosilankuja 3 ja verkkokauppa osoitteessa https://varuste.net.
>> Facebook >> Instagram

Werner & Jarl, 25 % alennus normaalihintaisista tuotteista kivijalkakaupassa ja verkkomyymälässä kampanjakoodilla EVRJÄSEN

Werner & Jarl on kustantamoiden WSOY, Johnny Kniga, Tammi, Readme ja Kosmos yhteinen kirjakauppa Helsingin keskustassa. Werner & Jarl on yhdistelmä kotoisaa korttelikirjakauppaa ja näppärästi koko Suomea palvelevaa verkkokirjakauppaa. Heiltä saa parhaat lukuvinkit ja lahjavinkit kaikkiin tarpeisiin, suoraan kirjojen tekijöiltä niiden lukijoille. Laaja valikoima kattaa mm. kaunokirjoja, tietokirjoja sekä lasten- ja nuortenkirjoja. Löydät kirjakaupan Helsingin keskustasta osoitteesta Lönnrotinkatu 21, Helsinki. Verkkokauppa palvelee osoitteessa https://www.wernerjarl.fi.
>> Facebook >> Instagram

Yeply, 10€ alennus kertamaksusta tai 2 kk ilmaiseksi Yeply Huoleton -palvelua

Yeply liikkuva pyörähuolto on polkupyörien huoltoon erikoistunut yritys. Kahden suomalaisen kaveruksen Tommin ja Antin idea syntyi vuonna 2016 ja toimintaa on nyt Suomen lisäksi myös Saksassa. Yeplyn idealogia on, että polkupyörän huoltaminen pitäisi olla helppo, nopea ja vaivaton kokemus asiakkaalle. Toiminnan ytimessä on vilpitön halu edistää terveellisempää, aktiivisempaa ja ekologisesti kestävämpää elämäntyyliä.
>> Facebook >>Instagram