Tällä lomakkeella voit hakea tehoryhmiin kevätkaudelle 2023. Viimeinen hakupäivä on 16.06.2023.

Koko nimi:*
Puhelinnumero:*
Sähköposti:*
Alle 18-vuotiaalta huoltajan nimi ja puhelinnumero:
Huoltaja puh.nro

Ensisijaisen ajankohtatoiveen voit merkitä "muuta huomioitavaa" -kenttään, mutta merkkaa kaikki valmennusajankohdat jotka sinulle sopii - merkkaamattomien valinnoissa sinua ei oteta huomioon.

Kaikki ryhmät, jotka minulle ajallisesti sopii ja joihin haluan hakea:
Maanantai 21-22 este
Tiistai 21-22 koulu
Keskiviikko 21-22 koulu
Torstai 21-22 koulu
Perjantai 21-22 este
Lauantai 15-16 (junnu)este
Jos hain useampaan, niin...
Vain yksi tehoryhmäpaikka, etusijalla kouluryhmä
Vain yksi tehoryhmäpaikka, etusijalla esteryhmä
Otan vastaan kaksi tehoryhmäpaikkaa
Hevostoiveet: (ei pakollinen, este ja koulu erikseen)
Otan tehoryhmäpaikan vastaan, vaikka en saisi toivomiani hevosia, vaan opettaja valitsee minulle hevosen.
Muuta huomioitavaa

Tehoryhmätunnin hinta syyskaudella on 45e/tunti. Tehoryhmät maksetaan kahdessa erässä. Ensimmäisen erän eräpäivä on 20.7.2023 ja toisen erän eräpäivä on 20.8.2023. Tehoryhmiä koskee samat peruutus- sekä lopetusehdot kuin muitakin kausipaikkoja. Tehoryhmien tunteja on 21-22 kappaletta, jos et pysty korvaamaan tuntia voit myydä sen toiselle tehoryhmäläiselle tai erikseen tallin kanssa sovitusti toiselle kausiasiakkaalle.

TEHORYHMÄ: On tarkoitettu lisätunniksi kausitunnin oheen Etelä-Vantaan Ratsastuskoulun kausiratsastajille, jotka haluavat treenata säännöllisesti ja johdonmukaisesti, mielellään yhdellä tai kahdella hevosella ja omaavat riittävän motivaation ja kyvyn sitoutua tehoryhmään. Tehoryhmät jaetaan tasojen mukaan, jotta koko ryhmä voi harjoitella johdonmukaisesti yhteneväisillä treeneillä. Jos tehoryhmiin on enemmän tulijoita kuin paikkoja, ovat etusijalla ne ratsastajat, joilla on kokonainen kausipaikka. Tehoryhmistä on jätetty pois kilpailulliset tavoitteet, mutta tavoitteena edelleen on se, että halutessaan tehoryhmäläiset pääsevät myös kisaamaan treenihepallaan. Tämän vuoksi yksi heppa osallistuu maksimissaan kahteen saman lajin tehoryhmään.

Miksi minut tulisi valita tehoryhmään?*
Tasoni (jos haet kouluryhmään)
Helppo C
Helppo B
Helppo A
Tasoni (jos haet esteryhmään)
Re ristikko - 40cm
Re 50-60
Re 70-80
Re 80-90
Aion kilpailla syyskaudella 2023
Kyllä
En
*Olen lukenut tehoryhmäpaikan varausta ja maksua koskevat ehdot ja hyväksyn ne. Alle 18-vuotiaalla lomakkeen täyttää huoltaja. Etelä-Vantaan Ratsastuskoulu pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.
*Hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen ehdot