Tällä lomakkeella voit hakea tehoryhmiin syyskaudelle 2024. Viimeinen hakupäivä on 25.6.2024.

Koko nimi:*
Puhelinnumero:*
Sähköposti:*
Alle 18-vuotiaalta huoltajan nimi ja puhelinnumero:
Huoltaja puh.nro

Ensisijaisen ajankohtatoiveen voit merkitä "muuta huomioitavaa" -kenttään, mutta merkkaa kaikki valmennusajankohdat jotka sinulle sopii - merkkaamattomien valinnoissa sinua ei oteta huomioon.

Kaikki ryhmät, jotka minulle ajallisesti sopii ja joihin haluan hakea:
Maanantai 20-21 este (Ilona)
Tiistai 20-21 koulu (Amanda)
Torstai 20-21 koulu (Soni)
Perjantai 20-21 este (Fanni)
Lauantai 15-16 (aloittelijat)este (Soni)
Lauantai 17-18 koulu (Soni)
Jos hain useampaan, niin...
Vain yksi tehoryhmäpaikka, etusijalla kouluryhmä
Vain yksi tehoryhmäpaikka, etusijalla esteryhmä
Otan vastaan kaksi tehoryhmäpaikkaa
Hevostoiveet: (ei pakollinen, este ja koulu erikseen)
Otan tehoryhmäpaikan vastaan, vaikka en saisi toivomiani hevosia, vaan opettaja valitsee minulle hevosen
Muuta huomioitavaa

Tehoryhmätunnin hinta kevätkaudella on 47e/tunti. Tehoryhmät maksetaan kahdessa erässä. Ensimmäisen erän eräpäivä on 15.7.2024 ja toisen erän eräpäivä on 15.8.2024. Tehoryhmiä koskevat samat peruutus- sekä lopetusehdot kuin muitakin kausipaikkoja. Tehoryhmien tunteja on 21-22 kappaletta, jos et pysty korvaamaan tuntia voit myydä sen toiselle tehoryhmäläiselle tai erikseen tallin kanssa sovitusti toiselle kausiasiakkaalle. Kaikkien tehoryhmien tunteja voi korvata pienryhmien tunneilla. Koulutehoryhmien tunteja ei voi korvata estetehoryhmien tunneilla.

TEHORYHMÄ: On tarkoitettu lisätunniksi kausitunnin oheen Etelä-Vantaan Ratsastuskoulun kausiratsastajille, jotka haluavat treenata säännöllisesti ja johdonmukaisesti, mielellään yhdellä tai kahdella hevosella ja omaavat riittävän motivaation ja kyvyn sitoutua tehoryhmään. Tehoryhmät jaetaan tasojen mukaan, jotta koko ryhmä voi harjoitella johdonmukaisesti yhteneväisillä treeneillä. Jos tehoryhmiin on enemmän tulijoita kuin paikkoja, ovat etusijalla ne ratsastajat, joilla on kokonainen kausipaikka. Tehoryhmistä on jätetty pois kilpailulliset tavoitteet, mutta tavoitteena edelleen on se, että halutessaan tehoryhmäläiset pääsevät myös kisaamaan treenihepallaan maksimissaan kaksi kertaa kaudessa omassa lajissaan. Tämän vuoksi yksi heppa osallistuu maksimissaan kahteen saman lajin tehoryhmään. Kilpailuetu omaan tehoryhmähevoseen on vain niillä tehoryhmäläisillä, joilla on kokonainen tehoryhmän paikka. Tehoryhmiin sisältyy yksi erityisesti tehoryhmäläisille suunniteltu hevostaitotunti erikseen järjestettyinä ajankohtina. Hevostaitotunti on ratsastustuntien lisäksi.

*Olen lukenut tehoryhmäpaikan varausta ja maksua koskevat ehdot ja hyväksyn ne. Alle 18-vuotiaalla lomakkeen täyttää huoltaja. Etelä-Vantaan Ratsastuskoulu pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.
*Hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen ehdot