Ilmoittautuminen kesäleirille 2023

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kesäleirille 2023. Paikka on sinulle varattu, kun saat siitä vahvistuksen sähköpostitse.

Nimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Ikä:
Osoite:
Postinumero, paikkakunta:
Ratsastuskokemukseni:
Alaikäiseltä huoltajan nimi + puhelinnumero:

HUOM! Kirjoita allaolevaan kenttään jos sinulla on ruoka-aineallergioita, lääkityksiä tai muuta oleellista mitä leirin henkilökunnan on hyvä tietää. Jos sinulla on allergioita, niin erittele TARKASTI mitä voit syödä ja mitä et. ESIMERKIKSI: "Allerginen omenalle (voin syödä kypsennettynä)" tai "En syö lihaa mutta syön kanaa ja kalaa)".

Muuta huomioitavaa (ruoka-aineallergiat yms.)
Erityisruokavalio (lihaton/maidoton/viljaton) +25e
Leiri, jolta haluan varata paikan:
5.-9.6.2023 PONIPUUHALEIRI (TÄYNNÄ!)
12.-16.6.2023 PÄIVÄLEIRI (TÄYNNÄ!)
17.-21.7.2023 PÄIVÄLEIRI 2
24.-28.7.2023 ALKEISLEIRI (TÄYNNÄ!)

Leiriläiset saavat vaikuttaa leirin aikatauluihin, mutta jos sinulla on erityisiä toiveita ohjelman tai aikataulun suhteen, niin kirjoitathan ne allaolevaan kenttään. Leiriin liittyviä toiveita voit lähettää myös sähköpostitse otsikolla "Leirikesä 2023".

Ohjelma-/aikataulutoiveita leirille:

Varausmaksu 150 euroa maksetaan varauksen jälkeen ja loppumaksu 300 euroa laskutetaan toukokuussa. Mikäli olet estynyt tulemasta leirille, tulee peruutus tehdä viimeistään kuukausi ennen leirin alkua sähköpostitse (johon saat vahvistuksen). Loppumaksun maksamatta jättäminen ei ole sama asia kuin leirin peruutus vaan tällöin leiri veloitetaan täyshintaisena! Varausmaksun osuus (150euroa) palautetaan vain jos leiri perutaan järjestäjän toimesta. Huolehdithan siis, että vakuutuksesi korvaa mikäli esimerkiksi sairastut leirillä tai juuri ennen leirin alkua.

Maksan...
Sitoudun maksamaan kesäleirin sähköpostitse tulevien laskujen mukaisesti, varausmaksulasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen ja loppumaksu tulee maksaa eräpäivänä toukokuun lopulla. Jos tarvitset laskuihin maksuaikaa tai toivot tiettyä eräpäivää, ota yhteyttä sähköpostilla: ilona.vikman@etelavantaanratsastuskoulu.com
*Hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen ehdot