Ilmoittautuminen kesäleirille 2024

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kesäleirille 2024. Paikka on sinulle varattu, kun saat siitä vahvistuksen sähköpostitse.

Nimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Ikä:
Osoite:
Postinumero, paikkakunta:
Ratsastuskokemukseni:
Alaikäiseltä huoltajan nimi + puhelinnumero:

HUOM! Kirjoita allaolevaan kenttään jos sinulla on ruoka-aineallergioita, lääkityksiä tai muuta oleellista mitä leirin henkilökunnan on hyvä tietää. Jos sinulla on allergioita, niin erittele TARKASTI mitä voit syödä ja mitä et. ESIMERKIKSI: "Allerginen omenalle (voin syödä kypsennettynä)" tai "En syö lihaa mutta syön kanaa ja kalaa)".

Muuta huomioitavaa (ruoka-aineallergiat yms.)
Erityisruokavalio (lihaton/maidoton/viljaton) +25e
Leiri, jolta haluan varata paikan:
3.-7.6.2024 YLEISLEIRI
10.-14.6.2024 YLEISLEIRI 2
17.-20.6.2024 YÖLEIRI
24.-28.6.2024 ALKEISLEIRI
29.7.-2.8.2024 PONIPUUHALEIRI

Leiriläiset saavat vaikuttaa leirin aikatauluihin, mutta jos sinulla on erityisiä toiveita ohjelman tai aikataulun suhteen, niin kirjoitathan ne allaolevaan kenttään. Leiriin liittyviä toiveita voit lähettää myös sähköpostitse otsikolla "Leirikesä 2024".

Ohjelma-/aikataulutoiveita leirille:

Varausmaksu 150 euroa maksetaan varauksen jälkeen ja loppumaksu laskutetaan maaliskuuhun mennessä. Mikäli olet estynyt tulemasta leirille, tulee peruutus tehdä viimeistään kuukausi ennen leirin alkua sähköpostitse (johon saat vahvistuksen). Loppumaksun maksamatta jättäminen ei ole sama asia kuin leirin peruutus vaan tällöin leiri veloitetaan täyshintaisena! Varausmaksun osuus (150euroa) palautetaan vain jos leiri perutaan järjestäjän toimesta. Huolehdithan siis, että vakuutuksesi korvaa mikäli esimerkiksi sairastut leirillä tai juuri ennen leirin alkua.

Maksan...
Sitoudun maksamaan kesäleirin sähköpostitse tulevien laskujen mukaisesti, varausmaksulasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen ja loppumaksu tulee maksaa eräpäivänä. Jos tarvitset laskuihin maksuaikaa tai toivot tiettyä eräpäivää tai tahdot käyttää liikuntaetuja maksamiseen, ota yhteyttä sähköpostilla: ilona.vikman@etelavantaanratsastuskoulu.com
*Hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen ehdot