Ilmoittautuminen kesäleirille 2021

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kesäleirille 2021. Paikka on sinulle varattu, kun saat siitä vahvistuksen sähköpostitse.

Nimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Ikä:
Osoite:
Postinumero, paikkakunta:
Ratsastuskokemukseni:
Alaikäiseltä huoltajan nimi + puhelinnumero:

HUOM! Kirjoita allaolevaan kenttään jos sinulla on ruoka-aineallergioita, lääkityksiä tai muuta oleellista mitä leirin henkilökunnan on hyvä tietää. Jos sinulla on allergioita, niin erittele TARKASTI mitä voit syödä ja mitä et. ESIMERKIKSI: "Allerginen omenalle (voin syödä kypsennettynä)" tai "En syö lihaa mutta syön kanaa ja kalaa)".

Muuta huomioitavaa (ruoka-aineallergiat yms.)
Erityisruokavalio (lihaton/maidoton/viljaton) +20e
Leiri, jolta haluan varata paikan:
6.6-11.6.2021 YLEISLEIRI
11.7-16.7.2021 YLEISLEIRI
18.7-23.7.2021 YLEISLEIRI

Leiriläiset saavat vaikuttaa leirin aikatauluihin, mutta jos sinulla on erityisiä toiveita ohjelman tai aikataulun suhteen, niin kirjoitathan ne allaolevaan kenttään. Leiriin liittyviä toiveita voit lähettää myös sähköpostitse otsikolla "Leirikesä 2021".

Ohjelma-/aikataulutoiveita leirille:

Varausmaksu 150 euroa maksetaan varauksen jälkeen ja loppumaksu 300 euroa kuukausi ennen leirin alkua. Mikäli olet estynyt tulemasta leirille, tulee peruutus tehdä viimeistään kuukausi ennen leirin alkua sähköpostitse (johon saat vahvistuksen). Loppumaksun maksamatta jättäminen ei ole sama asia kuin leirin peruutus vaan tällöin leiri veloitetaan täyshintaisena! Varausmaksun osuus (150euroa) palautetaan vain jos leiri perutaan järjestäjän toimesta. Huolehdithan siis, että vakuutuksesi korvaa mikäli esimerkiksi sairastut leirillä tai juuri ennen leirin alkua.

Maksan...
Sitoudun maksamaan kesäleirin sähköpostitse tulevien laskujen mukaisesti, varausmaksulasku lähetetään ilmoittautumisen jälkeen ja loppumaksu tulee maksaa kuukausi ennen leirin alkua.
*Hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen ehdot