Ilmoittautuminen syysloman ponipuuhaleirille

Tällä lomakkeella voit ilmoittautua syysloman ponipuuhaleirille 2023. Paikka on sinulle varattu, kun saat siitä vahvistuksen sähköpostitse.

Nimi
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
ikä
Osoite
Postinumero, paikkakunta:
Alaikäiseltä huoltajan nimi + puhelinnumero:
Osallistun seuraaville leiripäiville:
Maanantai
Tiistai
Keskiviikko
Torstai
Perjantai
Koko viikko

HUOM! Kirjoita allaolevaan kenttään jos sinulla on ruoka-aineallergioita, lääkityksiä tai muuta oleellista mitä leirin henkilökunnan on hyvä tietää. Jos sinulla on allergioita, niin erittele TARKASTI mitä voit syödä ja mitä et. ESIMERKIKSI: "Allerginen omenalle (voin syödä kypsennettynä)" tai "En syö lihaa mutta syön kanaa ja kalaa)".

Muuta huomioitavaa (ruoka-aineallergiat yms.)
Erityisruokavalio (lihaton/maidoton/viljaton) +25e

Leiriläiset saavat vaikuttaa leirin aikatauluihin, mutta jos sinulla on erityisiä toiveita ohjelman tai aikataulun suhteen, niin kirjoitathan ne allaolevaan kenttään. Leiriin liittyviä toiveita voit lähettää myös sähköpostitse otsikolla "Leirikesä 2023".

Ohjelma-/aikataulutoiveita leirille:

Leiri laskutetaan kaksi viikkoa ennen leirin alkua. Leirin maksamatta jättäminen ei ole sama asia kuin leirin peruutus vaan tällöin leiri veloitetaan täyshintaisena! Sairastapauksissa maksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan.

Sitoudun maksamaan leirin sähköpostitse tulevien laskujen mukaisesti, loppumaksu tulee maksaa eräpäivänä. Jos tarvitset laskuihin maksuaikaa tai toivot tiettyä eräpäivää, ota yhteyttä sähköpostilla: ilona.vikman@etelavantaanratsastuskoulu.com
*Hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen ehdot