Tällä lomakkeella voit ilmoittautua kausipaikalle kevätkaudella 2019.

Jos olet uusi ratsastaja, sovithan sopivasta ryhmästä ensin soittamalla puhelinpäivystykseen tai laittamalla sähköpostia. Näin varmistat, että ryhmässä on vapaita paikkoja. Tämän jälkeen voit täyttää lomakkeen.

Etunimi:*
Sukunimi:*
Laskutusähköposti:*
Puhelinnumero:*
Muuttuneet osoitetiedot (Uusilta asiakkailta aina. Vanha asiakas:täytä vain jos tieto muuttunut)

HUOM! Ratsastuskoulun maksut hoidetaan laskutuksella eli maksathan kausipaikan sähköpostitse saamasi laskun mukaisesti! Jos yhteystietosi muuttuvat (puhelinumero, sähköposti) niin muistathan AINA ilmoittaa siitä ratsastuskoululle. Varausmaksua ei palauteta mikäli päätät jättää kausipaikan vastaanottamatta. Maksettuja kausimaksuja ei palauteta mikäli päätät lopettaa ratsastuksen kesken kauden. Halutessasi voit itse myydä käyttämättä jääneet tunnit jollekin toiselle ratsastajalle. Ei-kausiasiakas maksaa tunneista irtotunnin ja kausitunnin välisen erotuksen tallille.

Ryhmä(t), joissa aloitan/jatkan syyskaudella:
Maanantai 20-21
Tiistai 16-17
Tiistai 17-18
Tiistai 18-19
Tiistai 19-20
Keskiviikko 17-18
Keskiviikko 18-19
Keskiviikko 19-20
Torstai 19-20
Torstai 20-21 (kouluryhmä)
Perjantai 19-20
Lauantai 10-11
Lauantai 13-14

KAUSIPAIKKAEHDOT:

Kevätkaudella 2019 ratsastustuntien hinnat: normaali 8 hengen ryhmä 38,5e/tunti ja pienryhmä 51,5e/tunti.

Kevätkausi alkaa 2.1.2019 ja päättyy 1.6.2019.

MA-TI tunteja yhteensä 21 kpl, KE-LA tunteja yhteensä 22 kpl.

Ensimmäisen erän eräpäivä 20.12.2018 ja toisen erän eräpäivä 20.1.2019. Laskut lähetetään sähköpostitse.

Kausipaikka on varattu koko kaudelle. Mikäli lopetat kesken kauden voit myydä tuntisi toiselle saman tasoiselle ratsastajalle. Irtotuntiratsastaja maksaa kausipaikastasi kausipaikan hinnan sekä irtotuntihinnan erotuksen. Maksettuja kausimaksuja ei palauteta. Ratsastustunnin peruminen tulee tehdä Hopotin kautta 12h ennen tunnin alkua tai tekstiviestitse ennen kyseisen päivän puhelinpäivystyksen alkua eli arkisin klo 14.30 mennessä ja lauantaisin klo 8.30 mennessä, ellei tapahtuman erityisehdoissa ole muuta mainittu. Ajallaan peruutetun tunnin korvausaika on peruutuskuukausi + kaksi seuraavaa täyttä kuukautta. Tuntien korvaamisesta ei peritä erillistä maksua. Peruuttamattomia, myöhässä peruutettuja tai käyttämättä jääneitä tunteja ei korvata.

Alaikäisen ratsastajan osalta lomakkeen täyttää huoltaja. Huoltaja merkitsee laskutussähköpostikseen oman sähköpostiosoitteensa ja alle yhteystiedoksi omat yhteystietonsa.

*Olen lukenut kausipaikan varausta ja maksua koskevat ehdot ja hyväksyn ne. Alle 18-vuotiaalla lomakkeen täyttää huoltaja.
*Hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen ehdot
Alaikäiseltä huoltajan nimi + puhelinnumero:
Muuta huomioitavaa