Tällä lomakkeella voit hakea valmennuksiin kevätkaudelle 2021. Hakuaikaa 11.12.2020 asti.

Koko nimi:*
Puhelinnumero:*
Sähköposti:*
Alle 18-vuotiaalta huoltajan nimi ja puhelinnumero:
Huoltaja puh.nro

Ensisijaisen ajankohtatoiveen voit merkitä "muuta huomioitavaa" -kenttään, mutta merkkaa kaikki valmennusajankohdat jotka sinulle sopii - merkkaamattomien valinnoissa sinua ei oteta huomioon.

Kaikki ryhmät, jotka minulle ajallisesti sopii ja joihin haluan hakea:
Maanantai 21-22 este
Tiistai 21-22 koulu
Keskiviikko 21-22 este
Torstai 21-22 koulu
Perjantai 20-21 este
Perjantai 21-22 koulu
Lauantai 15-16 este
Jos hain useampaan, niin...
Vain yksi valkkupaikka, etusijalla kouluvalkku
Vain yksi valkkupaikka, etusijalla estevalkku
Otan vastaan kaksi valmennuspaikkaa
Hevostoiveet: (ei pakollinen)
Otan valmennuspaikan vastaan, vaikka en saisi toivomiani valkkuhevosia, vaan henkilökunta valitsee minulle hevosen.
Muuta huomioitavaa (jos et mahdu normaaliin valkkuun ja sinulle käy myös ulkovalkkupaikka, merkkaa tähän kaikki sinulle sopivat viikonpäivät ja kellonajat)

Valmennustunnin hinta kevätkaudella on 37e/tunti. Valmennustunnit maksetaan kahdessa erässä. Ensimmäisen erän eräpäivä on 20.12.2020 ja toisen erän eräpäivä on 20.1.2021. Valmennuspaikkoja koskee samat peruutus- sekä lopetusehdot kuin muitakin kausipaikkoja. Valmennustunteja 20-22 kappaletta, jos et pysty korvaamaan tuntia voit myydä sen toiselle valmennuslaiselle. Valmennustunti tulee korvata tai myydä toiselle vähintään saman tasoiselle ratsastajalle. Valmennusten myynti muille kun toisille valmennuslaisille kielletty.

VALMENNUS: On tarkoitettu Etelä-Vantaan Ratsastuskoulun ratsastajille, jotka:- haluavat treenata säännöllisesti ja johdonmukaisesti, mielellään yhdellä hevosella- omaavat riittävän motivaation- haluavat testata oppimaansa myös kilpailuissa- ovat valmiita osallistumaan koulun mahdollisiin ulkopuolisiin valmennuksiinValmennuksiin valittavien tulee siis olla motivoituneita edustamaan ratsastuskoulua myös ulkopuolisissa kilpailuissa. Valmennusryhmät jaetaan tasojen mukaan, jotta kilpailuja varten voidaan harjoitella johdonmukaisesti yhteneväisillä treeneillä (esim. rataharjoitukset)

Miksi minut tulisi valita valmennukseen?*
Tasoni, jolla aion kilpaila kevätkaudella: (jos haet kouluvalkkuun)
Helppo B
Helppo A
Vaativa B
Tasoni, jolla aion kilpailla kevätkaudella: (jos haet estevalkkuun)
Re 70-80
Re 80-90
Re 90-100
Re 100-110
En aio kilpailla
Parhaat kilpailutulokseni tähän asti:*
*Olen lukenut valmennuspaikan varausta ja maksua koskevat ehdot ja hyväksyn ne. Alle 18-vuotiaalla lomakkeen täyttää huoltaja. Etelä-Vantaan Ratsastuskoulu pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin.
*Hyväksyn rekisteri- ja tietosuojaselosteen ehdot